KREATMAX-PLUS 200г (креатин)

Креатинът е органично съединение, което играе много важна роля в клетъчната енергия на мускулите. Значително увеличава издръжливостта и силата на мускулните влакна.Стимулира енергетичните процеси, които увеличават силата и издръжливостта по време на полет , обучението и изпитателен полет. Креатинът е основен прекурсор на АТР. Също така, протеинов синтез може да се осъществи ефективно само в присъствието на аликвотна част на влака, която е най-високо ниво на креатина в мускулните клетки. Креатин подобрява ефективността на полети, и ускорява регенерацията.Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите

KREATMAX-Plus съдържа допълнителни вещества, които позволяват използване на предимствата на креатина. За да се увеличи стойността, продуктът съдържа две форми на креатин с различна степен на усвояване. KREATMAX-Plus е положителен пробив в лечението на спортните гълъби.

Дозировка: 1 g / 2 литра вода по време на тренировъчни полети, три дни в седмицата (през ден), в периода на интензивни полети един ден преди и един ден след полета.

14,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();